Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf €75,-

Speciaal voor de mini paradijsvogeltjes

Wie is nou het gezicht achter ‘Mini Paradise’?

Wij stellen ons graag even voor. Wij zijn Els, Esther en Maaike en zijn de illustratoren van Studio Het Paradijs. Hier werken wij heel nauw samen, vaak zelfs in dezelfde tekening!  Samen maken wij de illustraties en prints voor onze producten. Wij stoppen er altijd heel veel liefde en aandacht in. 

Alles wordt door ons met de hand gemaakt, vaak onder het genot van thee en taart, bij ons op de studio is het altijd feest!

De geboorte van een kindje is ook een feest en daar hoort een bijzonder geboortekaartje bij. Wij maken persoonlijke geboortekaartjes op maat. Na een ontmoeting op de studio (of telefonisch is ook mogelijk) maken wij een kaartje wat helemaal bij jullie en jullie verhaal past. Een feestje om te maken, te ontvangen en te bewaren! Wil je zien wat wij de afgelopen jaren zoal ontworpen hebben of weten wat de kosten zijn van het ontwerpen van een geboortekaartje op maat? Kijk dan hier.

In onze webshop verkopen wij ook leuke kraamcadeaus waar je de feestvreugde mee in huis kunt halen. Kussens, lakentjes en geboorteaankondigingen voorzien van de leukste illustraties met eigen naam voor de aller kleinsten.

Bij Mini Paradise is er altijd reden om iets te vieren, is het niet voor jezelf, dan wel om iemand anders blij mee te maken!

Heb je vragen of wil je ons graag even spreken? Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact! Bel of mail ons gerust, dan helpen wij je graag!  Stuur een e-mail naar info@mini-paradise.com of bel 06 14 74 62 69 (Els)

Voor onze andere illustraties en producten ga je naar: www.hetparadijs.net