Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf €75,-

Speciaal voor de mini paradijsvogeltjes

Wie is nou het gezicht achter ‘Mini Paradise’?

Wij stellen ons graag even voor. Wij zijn Els, Esther en Maaike en zijn de illustratoren van Studio Het Paradijs. Hier werken wij heel nauw samen, vaak zelf in dezelfde tekening!  Samen maken wij de illustraties en prints voor onze producten. Wij stoppen er altijd heel veel liefde en aandacht in. 

Alles wordt door ons met de hand gemaakt, vaak onder het genot van thee en taart, bij ons op de studio is het altijd feest!

De geboorte van een kindje is ook een feest en daarom willen wij hier bijzondere producten voor maken, zodat je de feestvreugde in huis kunt halen. Hiervoor hebben wij het label ‘Mini Paradise’ opgezet, met de leukste illustraties met eigen naam voor de aller kleinsten.

Bij Mini Paradise is er altijd reden om iets te vieren, is het niet voor jezelf, dan wel om iemand anders blij mee te maken!

Heb je vragen of wil je ons graag even spreken? Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact! Bel of mail ons gerust, dan helpen wij je graag!  Stuur een e-mail naar info@mini-paradise.com of bel 06 14 74 62 69 (Els)

Voor onze andere illustraties en producten ga je naar: www.hetparadijs.net